Pogoji poslovanja - Nalepke za vsak okus - Napopke.si
FB

Znacke

Pogoji poslovanja

 

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA SPLETNE TRGOVINE

 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.napopke.si/shop so sestavljeni skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2, Uradni list RS, št. 98/04).

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

 

Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja)

 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, naslov)

 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)

 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku)

 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)

 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave)

 • način plačila in dostave

 • časovno veljavnost ponudbe

 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka

 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

 

OSNOVNI PODATKI IN KONTAKTI

 

Lastnik in upravljalec spletne trgovine Napopke.si je podjetje NAPOPKE, Boštjan Voglar s.p., Pševo 10 , 4000 Kranj, davčna številka 77222938, TRR SI56 1010 0005 9946 577.

 

Za vas smo dosegljivi na telefonski številki 040 232 587 ali preko elektronske pošte info@napopke.si.

 

 

POSTOPEK NAKUPA

 

 1. Na spletni strani si izberete izdelek (obvezno označite tudi barvo nalepke in velikost, opcija zrcalno je poljubna, prav tako količina) nato kliknete V KOŠARICO.

   

 2. Ko končate z izbiro artiklov kliknete gumb KOŠARICA, kjer se vam izpišejo podatki o izdelkih, ki jih naročate. V kolikor imate kupon ali darilni bon to vpišete. Nato kliknite gumb NA BLAGAJNO.

   

 3. NA BLAGAJNI lahko ustvarite svoj račun ali opravite nakup brez registracije. Vpišete potrebne osebne podatke, označite, da se strinjate s pogoji poslovanja, izberete metodo plačila in dostave. V kolikor je potrebno (za personalizirane nalepke) dopišite pod komentar/opombo svoje ime/ostalo. Nato zaključite nakup s klikom na gumb POTRDITE NAROČILO.

   

 4. Vaše naročilo je bilo uspešno oddano. Ob zaključku postopka prejmete na vaš e-mail podatke o naročilu. V tem sporočilu so vse informacije o nastanku vašega naročila.

 

Vaše naročilo lahko tudi zavrnemo, v kolikor ugotovimo, da ga pod danimi pogoji ne moremo izvesti. Seveda vas o tem predhodno obvestimo. Naročilo velja kot potrditev o nakupu.

 

 

PREKLIC ALI SPREMEMBA NAROČILA

 

Naročilo lahko kupec prekliče v roku ene ure od potrditve naročila. Za preklic ali spremembo naročila nas obvestite po telefonski številki ali preko e-mail naslova.

 

 

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

 

Vse cene so izražene v EUR in vsebujejo DDV. Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Pridržujemo si pravico do napak pri opisu, ceni in roku dostave. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

 

DOBAVNI ROK

 

Dobavni rok je od 2-7 delovnih dni. Če je izbrana barva na zalogi, bo izdelek odposlan že isti dan. V kolikor določene barve ni več mogoče dobaviti oz. je daljši čas ne bo na voljo, se kupca o tem obvesti in dogovori za rešitev. Tiskane nalepke imajo daljši dobavni rok, zaradi samega postopka izdelave.

 

 

DOSTAVA

 

Strošek dostave znaša 3,90€. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna. Naš pogodbeni partner za dostavo je Pošta Slovenije.

Naročeno blago lahko pričakujete v roku 1-2 delovnih dni, od dneva, ko ste prejeli informativni e-mail, da je bil paket odposlan.

V kolikor vas ni doma, vam bo poštar pustil obvestilo o prispeli pošiljki in jo lahko dvignete v roku 8 dni od prejema obvestila.

 

 

REKLAMNA ELEKTRONSKA SPOROČILA

 

V kolikor boste ob naročilu izrazili željo po reklamnih sporočilih, vam bomo le-te v primeru akcij in ostalega pošiljali preko elektronske pošte.

 

REKLAMACIJE, PRITOŽBE

 

Kupec ima pravico, da ob morebitni napaki na izdelku zahteva, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek.

Vrnjeno ali reklamirano blago mora biti vrnjeno zapakirano v originalni embalaži brez vidnih znakov uporabe. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa ter številko vašega transakcijskega računa, kamor vam bomo povrnili kupnino. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru reklamacije smo dosegljivi na telefonski številki 040 232 587 ali preko elektronske pošte info@napopke.si. Lahko nam tudi pišete na naslov: Napopke, Boštjan Voglar s.p., Pševo 10, 4000 Kranj.

 

NAČINI PLAČILA

 

 

Način plačila je po povzetju, preko TRR ali z gotovino ob osebnem prevzemu. Ponudnik kupcu izda račun, ki ga prejmete na elektronski naslov in v paketu. Strošek pošiljanja je na strani dostava in cenik dostave, ter v e-mail sporočilu, ki ga dobite po potrditvi naročila.

 

V kolikor želite osebni prevzem, nas o tem predhodno obvestite na telefonsko številko 040 232 587.

 

 

VARNOST IN VAROVANJE PODATKOV

 

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

 

POMEMBNE INFORMACIJE

Barve na ekranu se lahko malenkost razlikujejo kot v živo zaradi različnih nastavitev zaslona. V kolikor želite vzorec nam to prosim sporočite.

Velikosti nalepk so okvirne (zaokrožena decimalna števila) in lahko varirajo za +/- 1cm. Kot primer: nalepka velikosti 60x30,5 cm je dejansko 60x30,775 cm).

Določene nalepke pridejo razrezane na več kosov, zaradi lažje namestitve.